EHÖK

Hallgatóknak

Kedves Hallgatótársunk!

 

Bármilyen tanulmányi ügyben, vagy diákélettel kapcsolatos kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal! Igyekszünk a leghamarabb és legkielégítőbben válaszolni megkeresésedre!

 

Munknánk során törekszünk a teljeskörű érdekképviseleted ellátására, tanulmányaid zavartalanságának biztosítására, és az esetleges sérelmek orvoslására.

 

Rendezvényeinkkel igyekszünk erősíteni a Karok és az egész Egyetem összetartását, az egészséges versenyszellem meglétét. Sport és kulturális programjainkon kívül rendszeresen biztosítunk megfelelő és színvonalas szórakozási lehetőséget, hogy változatosabbá tegyük mindennapjaid.

 

Kérjük, kérdéseid, ötleteid, véleményed bátran küldd el nekünk, ezáltal is segítve munkánkat! Mindenre találunk megoldást!


Felvételizőknek

Kedves leendő Egyetemista!

 

Érdeklődsz a Nyugat-magyarországi Egyetem felől, de szeretnél még több információt? Nem találsz egy fontos dokumentumot, emailcímet, telefonszámot? Valamiről lemaradtál a nyílt napon? Szeretnél betekintést nyerni a városainkban zajló diákéletbe?

 

Írd meg bátran a kérdésed, keress minket, és megpróbálunk mindenben segíteni, legyen szó a hivatalos ügyek közti eligazodásról, vagy Egyetemünk bemutatásáról!


Támogatóknak & partnereknek

Tisztelt leendő Partnerünk!

 

Fontosnak tartja a diákélet támogatását? Segítené az Egyetemünkön zajló kulturális és sportrendezvényeket? Olyan szolgáltatással rendelkezik, mely segítheti hallgatóink egyetemi éveit?

 

Szeretné rendezvényeit, programjait, szolgáltatásait vagy termékeit népszerűsíteni? Honlapunk felkeltette az érdeklődését?

 

Forduljon hozzánk bizalommal, minden új együttműködési lehetőséget örömmel fogadunk. Partnereinkkel a kapcsolattartást a mindenkori általános alelnök végzi, ezért megkeresését, ajánlatát neki juttassa el (minden elérhetőség megtalálható az oldalon)!


A Nyugat-magyarországi Egyetem Hallgatói Önkormányzat (Sopron) tisztségviselőinek elérhetőségei:

HÖK iroda: H-9400 Sopron, Ady E. u. 5. (UK fsz.)

Tel: +36-99-518-243

E-mail: hok@nyme.hu

 

 

Takács Tamás – elnök

HÖK iroda: +36-99-518-243

Mobil: +36-30-962-69-83

 

Góczán Éva – gazdasági alelnök

HÖK iroda: +36-99-518-243

Mobil: +36-30-962-69-82

 

Könye Dóra –általános alelnök

HÖK iroda: +36-99-518-243

Mobil: +3620-611-84-85